Toimitusehdot

Toimitusehdot


Toimitukset


Toimitusaika Toimitamme varastotuotteemme pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana.
Tilattavissa olevissa tuotteissa toimitusaika on 3-4 viikkoa tilauksesta.
Toimituskulut
Matkahuollon paketit Matkahuoltoon toimipisteisiin nyt 10 € / toimitus. Kuriiripaketti ovelle 20 € / toimitus. Nouto varastoltamme Tesomalta 0 €.
Toimitustapa
Toimitamme tuotteet Matkahuolto Oy:n välityksellä. Sekä yhteistyökumppaneiden välityksellä.


Vaihto- ja palautusehdot


Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on tapauskohtainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.


Palautuksen ja vaihdon ehdot 

Kaikista palautuksista tai vaihdoista on sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.
Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti@oluttorni.fi tai puhelimella +35840 1970 753 (arkisin klo 10-16)

Viallisen tuotteen palautus 


Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa erikseen. Reklamointiaika on 14 vuorokautta tuotteen noudosta. Tuotteet voi lähettää osoitteeseen:

Soundville Brewing Oy

Tesoman valtatie 24

33300 Tampere

Mukaan tulee liittää tiedot tuotteesta, palautuksen tai vaihdon syy, ja vaihdon ollessa kyseessä, myös tieto siitä, mihinkä tuotteeseen haluaa vaihdon tehdä. Palautettavan tuotteen pitää ehdottomasti olla käyttämätön ja myyntikunnossa. Jos kyseessä on tuotteen palautus muista liittää mukaan myös tilinumero ja pankkitiedot. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Matkahuolto Oy ja Posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän vuoksi on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus noutopisteessäsi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.


Maksuvaihtoehdot


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paypal.

Laskutus vain yritysasiakkaille. Uudet asiakkaat laskutamme etukäteen.

Maksuvaluutaksi kelpaa vain euro (€).