Oluttorni apuun koronassa!
Kasvata myyntiäsi oluttornin avulla. Ehdit tarjoilla 50% enemmän per pöytä.
Koronan aikana ja varmasti sen jälkeenkin on tärkeää, että ravintolassa vältytään ylimääräisiltä kontakteilta. Oluttornin avulla tarjoilet kerralla enemmän ja vähennät kontakteja jopa 80%. Tarjoilet kerralla jopa viisi kierrosta juomaa per pöytä. Onkin siis järkevää karsia henkilökunnan ja asiakkaiden väliltä ylimääräiset kontaktit, niin pysytään kaikki terveinä sekä riskit pienenevät.
Sosiaalisten turvavälien säilyttäminen on helpompaa, kun asiakkaiden ei tarvitse nousta pöydästä useita kertoja tilatakseen lisää juomaa.
Oluttorni on helppo pitää puhtaana. Sen patentoitu rakenne sallii puhtaanapidon ja voit olla varma ravintolasi hygieniasta.
Esimerkiksi 5 litran Sky malli ei jätä ketään janoiseksi!