Kaikki oluttornit ja lasinaluset -25%. BLACK FRIDAY tarjous koko viikon!

Vinkit ravintolallesi sopivan oluttornin valitsemiseksi

Oluttornimalleja on useita erilaisia ja niiden joukosta löytyy varmasti sopiva laite ravintolasi tarpeisiin.

Paljonko hanajuomaa haluat myydä kerralla?

Jos haluat parasta tekniikkaa, helppokäyttöisyyttä ja huippulaatua suosittelemme kolmejalkaisia ja kolmehanaisia Promo 3L XL ja Promo 5L oluttorneja. Jos näiden ominaisuuksien lisäksi haluat visuaalisesti näyttävimmän lippulaivamallin, suosittelemme Sky 5L oluttornia. Erittäin tukevista kolmen hanan malleista voi samanaikaisesti täyttää tuoppia pöydän eri puolilta. Kaveriporukassa kenenkään ei tarvitse odotella vuoroaan eikä oluttornia tarvitse liikutella tai käännellä. Asiakasta silmällä pitäen käyttömukavuus on siis otettu huomioon.

Jos haluat maailmalla ikonisen kapean ja korkean, tuubimaisen oluttornimallin, niin Classic pitkä 3L on valintasi. Tornimallia on helppo kantaa tukien sitä vartaloa vasten ja torneja mahtuu paljon pieneen tilaan. Maksimoi myyntivolyymi hankkimalla useampi tuubimallinen oluttorni, jotta voit myydä tehokkaasti yli kolmen hengen seurueelle. Matalampi, yksihanainen Classic lyhyt 3L säiliömalli on tukeva ja kätevä käyttää, kun se on on ostettu muutaman hengen kesken jaettavaksi vaikkapa aterian yhteydessä.

Voit käyttää kaikkia oluttorneja erilaisten juomasekoitusten tarjoiluun, mutta suosittelemme pelkkiä drinkkejä ja juomasekoitteita varten käytettäväksi niitä varten suunniteltua erityismallia Drinkkitorni 2L.

Onko asiakaskuntasi kaveriporukoita vai pariskuntia?

Entä ravintolasi sitten? Esimerkiksi ruokaravintoloille suosittelemme perusmalliksi 3L oluttornia. Mehevän hampurilaisaterian, pizzan tai vaikkapa siipien kanssa ruokailijaa kohden voisi laskea pari tuopillista ja tällöin 3 litran malli on oiva 2-3 hengen seurueelle. Oluttornin avulla asiakkaasi tekee kerralla ostopäätöksen useammasta tuopillisesta eikä vasta pitkin ateriaa, jolloin santsituopillinen voi jäädä myymättä. Jos ravintolassasi käy paljon isompia ruokailijaryhmiä, kannattaa toki harkita valikoimaan myös tilavampia malleja. Voit myös myydä samalle seurueelle useamman pienemmän tornin eri sisällöllä, jos porukassa ei olla yksimielisiä, millä juomalla oluttorni täytetään.

Isommat 5 litran mallit sopivat näyttävyytensä ja tilavuutensa puolesta hienosti vaikkapa kesäterasseille, saunatiloihin, yökerhoihin ja sporttibaareihin eli paikkoihin, joissa käydään isommallakin porukalla viihtymässä ja tornin sisällön voi jakaa kaveri- tai työporukan kesken. Iso oluttorni tarjoaa aina näyttävän elämyksen ja tulee herkemmin kuvatuksi someen, jolloin ravintolasi saa ilmaista näkyvyyttä. Ison tornin hyvä puoli on myös siinä, että voit aina tarjoilla siitä pienemmänkin määrän juomaa, esim. 3L tai 4L.

Oluttornin kylmänä pitäminen jääblokilla vai jääpaloilla?

Oluttornin jokaisessa laitteessa on joko erillinen kylmäputki tai kylmäblokki, jolla juoman säilyttäminen raikkaan viileänä onnistuu. Jääpaloilla viilentäminen on kätevää, koska jääpalat kuuluvat ravintolan perusvalikoimaan. Niitä on helposti saatavilla ja ne sopivat moneen oluttorniin. Jääpaloista ei myöskään synny liiemmin käyttökustannuksia.

Kylmäblokilla viileyden säilyttävät mallit ovat käteviä, koska niitä voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Kylmäblokki (käytetään Promo-malleissa) ei tule kosketuksiin juoman kanssa, joten hygienia on huippuluokkaa. Suosittelemme, että laitetta kohti on käytettävissä 2 kylmäblokkia: yksi käytössä ja yksi pakkasessa valmiiksi jäätyneenä. Oluttornien suosio on suuri, joten voit joutua nopeasti huuhtelemaan juuri tyhjentyneen tornin ja täyttämään sen uudelleen seuraavalle seurueelle.

Heräsikö kysyttävää?

Soita 040 1970 753

tai laita mailia myynti@oluttorni.fi

- Johannes, Oluttorni